Mijn pensioen

De pensioenplanner: uw actuele pensioensituatie!

Via MijnKLMPensioen kunt u naar de pensioenplanner en krijgt u direct inzicht in uw actuele pensioensituatie.

 

Nieuw in dienst?

Komt u nieuw in dienst bij KLM Cabine? Dan gaat u ouderdomspensioen opbouwen bij Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel. U bent direct deelnemer aan de pensioenregeling van Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel. Hoe ziet deze pensioenregeling eruit? Lees er alles over in het Pensioen 1-2-3.

Hebt u pensioen opgebouwd bij een vorige werkgever? Wilt u dat meenemen naar de pensioenregeling van Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel? Dan kunt ubij ons een waardeoverdracht aanvragen. Bekijk eerst of waardeoverdracht voor u gunstig is.

 

AOW-dossier

In de media wordt veel gesproken over de verhoging van de AOW-leeftijd. Als gevolg daarvan ontvangen we veel vragen over de AOW. Want wat betekent de verhoging van de AOW-leeftijd voor uw pensioen? We zetten het op een rijtje in het AOW-dossier.

 

Over het UPO

Elk jaar ontvangt u een Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Hierop staat het opgebouwde pensioen per 1 januari van dat jaar. Meer informatie over het UPO en antwoorden op veelgestelde vragen vindt u op 'de pagina UPO'.

 

Life events

Veranderingen in uw leven kunnen gevolgen hebben voor uw pensioen. Klik op een van de life events om te lezen wat deze gevolgen zijn.