Mijn pensioen

Via de Pensioenplanner direct inzicht in uw actuele pensioensituatie!

Via de Pensioenplanner op MijnKLMPensioen krijgt u direct inzicht in uw actuele pensioensituatie.

 

Nieuw in dienst?

Komt u nieuw in dienst bij KLM? Dan gaat u ouderdomspensioen opbouwen bij Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel en bent u deelnemer aan de pensioenregeling van Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel. Hoe ziet deze pensioenregeling eruit? Lees er alles over in het Pensioen 1-2-3.

U kunt het pensioen dat u bij uw vorige werkgever hebt opgebouwd meenemen naar de pensioenregeling van Stichting Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel. Dat noemen we waardeoverdracht. Bekijk altijd eerst of waardeoverdracht voor u gunstig is.

 

AOW-dossier

In de media wordt veel gesproken over de verhoging van de AOW-leeftijd. Als gevolg daarvan ontvangen we veel vragen over de AOW. Want wat betekent de verhoging van de AOW-leeftijd voor uw pensioen? We zetten het op een rijtje in het AOW-dossier.

 

Over het UPO

Elk jaar ontvangt u een Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Hierop kunt u zien hoe uw pensioen eruit ziet. Meer informatie over het UPO en antwoorden op veelgestelde vragen vindt u op 'de pagina UPO'.

 

Life events

Veranderingen in uw leven kunnen gevolgen hebben voor uw pensioen. Klik op een van de life events om te lezen wat deze gevolgen zijn.