Nieuws

Pensioenfonds wint PBM communicatieprijs

16 mei 2014

Gisteren won het KLM-Cabinefonds voor de 3e keer een PBM Communicatieprijs. Pensioen Bestuur & Management organiseert jaarlijks een symosium waarbij prijzen worden uitgereikt aan de best practices op gebied van pensioencommunicatie. Bestuurslid Paulette van den Berk nam de prijs - dit jaar in de categorie ‘Beste in toepassing sociale media in 2014' – gisteravond in ontvangst.

Het KLM-Cabinefonds is sinds september vorig jaar actief op Facebook en ontving de prijs onder meer voor de inzet van een besloten Facebook groep om de dialoog met deelnemers te faciliteren naast de inzet van een reguliere Facebook fanpagina.

De jury prees het pensioenfonds ook voor het vergroten van de communicatiekracht van de pensioenambassadeurs (PIT-ers) door de inzet van Facebook. Volgens de jury loopt het fonds - net als KLM - voorop als het gaat om de toepassing van sociale media.

Het pensioenfonds bedankt al haar Facebook fans en de leden van de besloten groep Cabine Pensioenplein voor het mede mogelijk maken van deze prijs.

Op de foto: Bestuurslid Paulette van den Berk met Team Communicatie van Blue Sky Group

 

Het prijswinnende team