Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

Op uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) ziet u hoe uw pensioen eruit ziet.

Wanneer ontvangt u uw UPO 2018?

Alle deelnemers en gepensioneerden ontvangen een UPO van het pensioenfonds. U ontvangt dit overzicht meestal in het voorjaar. Dit jaar is de verzending van de UPO uitgesteld naar september. Hebt u een actueel en bijgewerkt overzicht van uw pensioen nodig? Kijk dan in MijnKLMPensioen.

UPO's nu digitaal

Het Uniform Pensioenoverzicht wordt voortaan digitaal aangeboden in MijnKLMPensioen. Wilt u een e-mail ontvangen als er een nieuw UPO voor u klaarstaat? Log dan met uw DigiD in op MijnKLMPensioen en geef uw e-mailadres door. U ontvangt dan een e-mail op het moment dat uw UPO digitaal beschikbaar is in MijnKLMPensioen. 

Toelichting op UPO 2017

Op de volgende pagina's vindt u extra informatie bij het UPO 2017 voor pensioengerechtigden en ex-partners. Hebt u andere vragen over uw pensioen? Kijk dan verder op deze website. Of neem contact op met onze afdeling Pensioenservice via pensioenservice@klmcabinefonds.nl of 020 426 62 30.

Algemene toelichting

Informatie voor als u pensioen opbouwt

Informatie voor als u een pensioenuitkering ontvangt (ouderdoms-, partner-, wezen- of arbeidsongeschiktheidspensioen)

Informatie voor als u een ex-partner bent van een (oud) medewerker van KLM

Mijn Pensioen in vier stappen

Geregeld horen wij dat mensen wel iets van hun pensioen willen weten, maar vaak niet weten waar te beginnen. Aan de hand van vier stappen leest u hoe u meer grip krijgt op uw pensioen. Mijn pensioen in vier stappen