Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

Op uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) ziet u hoe uw pensioen eruit ziet.

Uw Uniform Pensioenoverzicht in een nieuw jasje

Het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) heeft in 2017 een nieuw uiterlijk gekregen. Het is beknopter en sluit aan bij het Pensioen 1-2-3. In het Pensioen 1-2-3 leggen we uit hoe de huidige pensioenregeling (eindloon- en middelloonregeling) eruit ziet aan de hand van een aantal vragen.

Wanneer ontvangt u uw UPO 2017?

  • Ontving u op 1 januari 2017 een pensioenuitkering van ons? Dan hebt u in juli 2017 uw persoonlijke pensioenoverzicht ontvangen.
  • Bent u een ex-partner van een deelnemer van ons fonds? Dan hebt u in juli 2017 uw persoonlijke pensioenoverzicht ontvangen.
  • Bouwt u (ook nog) pensioen op bij ons fonds? Dan hebt u in september 2017 een pensioenoverzicht ontvangen. De vernieuwde pensioenregeling is niet verwerkt in dit pensioenoverzicht. Hebt u een actueel en bijgewerkt overzicht van uw pensioen nodig? Kijk dan in MijnKLMPensioen.

Toelichting op UPO 2017

Op de volgende pagina's vindt u extra informatie bij het UPO 2017 voor pensioengerechtigden en ex-partners. Hebt u andere vragen over uw pensioen? Kijk dan verder op deze website. Of neem contact op met onze afdeling Pensioenservice via pensioenservice@klmcabinefonds.nl of 020 426 62 30.

Algemene toelichting

Informatie voor als u pensioen opbouwt

Informatie voor als u een pensioenuitkering ontvangt (ouderdoms-, partner-, wezen- of arbeidsongeschiktheidspensioen)

Informatie voor als u een ex-partner bent van een (oud) medewerker van KLM

Mijn Pensioen in vier stappen

Geregeld horen wij dat mensen wel iets van hun pensioen willen weten, maar vaak niet weten waar te beginnen. Aan de hand van vier stappen leest u hoe u meer grip krijgt op uw pensioen. Mijn pensioen in vier stappen